Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 500 g |
cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
sterilovaná nebo vařená cizrna | cca 300 g |
kokosové mléko | 400 ml |
kari | 1 lžička |
sůl | |
olej na smažení |
Postup: Filé z tresky necháme povolit, zalijeme litrem studené vody, přidáme nové... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Vrtulky uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a... zobrazit recept
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...